Manor Lane
       
     
17.jpg
       
     
18.jpg
       
     
19.jpg
       
     
20.jpg
       
     
Manor Lane
       
     
Manor Lane

Despite benefiting from a sun-drenched garden with a southwesterly aspect, the rear-facing rooms at this house in Hither Green were surprisingly gloomy. Through the design of a full width extension we were able to completely open up the space and take full advantage of the abundant natural light by installing sliding doors and three rooflights.

Internally, the space feels intimately connected with the garden thanks to the huge sliding door opening and floor tiling that continues on outside. The sense of light and is augmented by surfaces painted pure white, white gloss kitchen counters and light grey floor tiling, which contrast stunningly with deep blue kitchen units.

17.jpg
       
     
18.jpg
       
     
19.jpg
       
     
20.jpg